Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLEO0050

Leolux Mayon bank

De Leolux Mayon valt op door de vloeiende lijnen en de eigenzinnige, elegante vormgeving. Ook is de Mayon een compact en elegant bankje, daarmee ook geschikt voor kleinere ruimtes. Door de verende armleuningen kunt u prettig in de hoek van de bank zitten. Bovendien vormen deze leuningen een ingebouwd hoofdkussen.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 2.865
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Leolux Mayon valt op door de vloeiende lijnen en de eigenzinnige, elegante vormgeving. Ook is de Mayon een compact en elegant bankje, daarmee ook geschikt voor kleinere ruimtes. Door de verende armleuningen kunt u prettig in de hoek van de bank zitten. Bovendien vormen deze leuningen een ingebouwd hoofdkussen. De Leolux Mayon wordt uitgevoerd met exclusieve aluminium poten en is rondom geaccentueerd met een grote zadelsteek. De lijn van de aluminium voetjes vloeit perfect over in de stiknaden aan de voorzijde van de bank.

Design: Christian Werner

Leolux Mayon bank samengevat:

  • Verkrijgbaar als 2-zits, 2,5-zits, 3-zitsbank en poef
  • Ook leverbaar als fauteuil
  • Extra comfort door de verende armen
  • Mooie aluminium poten in drie hoogtes (standaard, - 2 cm en + 2 cm). Optioneel leverbaar in alle Leolux lak- en epoxykleuren (m.u.v. Brush & Metallicbrush)
  • Zitdiepte-optie van - 2 cm

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!