Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Anta

Anta

Anta

Het Duitse Anta is producent van design verlichting. Verlichting is volgens het merk essentieel. Het voorkomt dat we continu tegen muren aan lopen en dat we de wereld in grijstinten zien. Kenmerkend aan de verlichting van Anta is het minimalistische design gecombineerd met hoogwaardige materialen en vakmanschap.
Anta verlichting is niet alleen praktisch, maar is ook prachtig als object in uw interieur.Deze lampen producent maakt al meer dan 25 jaar armaturen voor woonruimtes. Ze behoren inmiddels tot een van de eest succesvolle fabrikanten in Europa.

Anta

Het Duitse Anta is producent van design verlichting. Verlichting is volgens het merk essentieel. Het voorkomt dat we continu tegen muren aan lopen en dat we de wereld in grijstinten zien. Kenmerkend aan de verlichting van Anta is het minimalistische design gecombineerd met hoogwaardige materialen en vakmanschap. Anta verlichting is niet alleen praktisch, maar is ook prachtig als object in uw interieur.

Kenmerkend voor Anta: strak design en hoogwaardige kwaliteit

Deze lampen producent maakt al meer dan 25 jaar armaturen voor woonruimtes. Ze behoren inmiddels tot een van de eest succesvolle fabrikanten in Europa. Een van de kernpunten hierbij is de uitstekende kwaliteit van de design lampen. Ook kenmerkend is het minimalistische design van de lampen; alleen zoveel vormgeving als strikt noodzakelijk.

Het resultaat is een collectie aan design lampen die voor iedere bedrijfsruimte of woonruimte geschikt is. Tijdloos, modern en efficiënt. Zowel ingeschakeld als uitgeschakeld zijn de lampen een echte blikvanger.

Anta werkt ook met de nieuwste technologie; LED, halogeen en energiespaarlampen horen er standaard bij. Deze technologie in combinatie met alleen de beste materialen staat garant voor een lange levensduur.

Enkele zeer bekende designs zijn de Afra vloerlamp en de Tieso Tender. Bekijkt u gerust de collectie online, of kom de lampen ervaren in onze showroom. Onze interieuradviseurs kunnen u helpen bij het maken van een lichtplan op maat. Meer weten? Kijk dan op de officiële website.