Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LANT0002

Anta Tieso Tender hanglamp

Hanglamp Tieso Tender van Anta is een aantrekkelijk, stijlvol ontwerp. Door zijn vorm is deze lamp zeer geschikt voor boven grotere (eetkamer)tafels. De Tieso Tender geeft een warm, helder licht en de lichtintensiteit kan d.m.v. een dimmer aangepast worden.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 1.392
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

Hanglamp Tieso Tender van Anta is een aantrekkelijk, stijlvol ontwerp. Door zijn vorm is deze lamp zeer geschikt voor boven grotere (eetkamer)tafels. De Tieso Tender geeft een warm, helder licht en de lichtintensiteit kan d.m.v. een dimmer aangepast worden. Deze Anta lamp is leverbaar in twee lengtes.

Design: Rolf Heide

Anta Tieso Tender hanglamp samengevat:

  • Leverbaar in 2 lengtes: 120 cm en 165 cm
  • Verkrijgbaar in matchroom en hoogglans
  • Kabels zwart of transparant
  • Met dimmer

Over Anta

Anta behoort tot de beste fabrikanten van verlichting in Europa. Dit is iets waar ze terecht trots op zijn. Met maar een kleine fabriek weten ze innovatieve producten van topkwaliteit te creëren. Anta werkt vanuit het principe dat licht het belangrijkste is in het leven. Zonder licht zouden we tegen muren aan lopen of de hele wereld in grijstinten zien. Ontwerpen die in elk opzicht aansluiten op de wensen van de klant, worden bij Anta op de tekentafel vormgegeven door top designers.

 
CloseClose

Uw aanvraag