Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Artifort

Artifort

Artifort

Artifort is een toonaangevend merk op het gebied van exclusieve design meubelen. Typerend voor het merk zijn de onderscheidende en spraakmakende ontwerpen. Dit heeft ertoe geleid dat verschillende musea de meubelen hebben opgenomen in hun collecties.
Standaard ontwerpen, daar doet het merk niet aan. Met een Artifort meubel heeft u niet alleen een meubel, maar ook een kunstobject in huis. Het is tijdloos, gezaghebbend design.

Artifort

Artifort is een toonaangevend merk op het gebied van exclusieve design meubelen. Typerend voor het merk zijn de onderscheidende en spraakmakende ontwerpen. Dit heeft ertoe geleid dat verschillende musea de meubelen hebben opgenomen in hun collecties. De collectie bestaat uit design banken, design fauteuils, kasten, stoelen en tafels.

Standaard ontwerpen, daar doet het merk niet aan. Met een Artifort meubel heeft u niet alleen een meubel, maar ook een kunstobject in huis. Het is tijdloos, gezaghebbend design.

Kenmerkend voor Artifort: spraakmakend design

De fundamenten van het bedrijf zijn reeds in 1890 gelegd. Al in de jaren 20 was het een bekend meubelbedrijf, dat door de recessie gedwongen werd een onderscheidend profiel te ontwikkelen. De naam Artifort werd geïntroduceerd. Een naam die is afgeleid van de Latijnse woorden ars (kunst) en fortis (krachtig), maar waar ook het woord comfort in terug is te vinden.
Iedereen die waarde hecht aan vorm en functie zal in de collectie het perfecte meubel vinden. Artifort staat voor topdesign van topontwerpers.

Het bedrijf heeft in de loop der jaren samengewerkt met bekende ontwerpers als Pierre Paulin, Geoffrey Harcourt, René Holten en Patrick Norguet. Met name Pierre Paulin is met zijn felgekleurde en opvallende ontwerpen gezichtsbepalend geweest voor de meubelen. Zijn werk kan bewonderd worden in musea wereldwijd.

De Orange Slice, de Tulip, de Mare serie, wie kent ze niet? Orange Slice is een fauteuil met een speels ontwerp dat in felle kleuren extra tot zijn recht komt. Dit fraaie ontwerp zit al ruim vijftig jaar in de collectie. Ook fauteuil Tulip is een absolute blikvanger. En zo zijn er meer karakteristieke ontwerpen, zoals Le Chat en fauteuil Apollo, beide een streling voor het oog.

Bekijk de collectie van Artifort hier online of in onze showroom. U bent meer dan welkom om advies in de winnen bij onze deskundige interieuradviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van een gepaste keuze. Meer weten? Kijk dan op de officiële website.