Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Baltensweiler

Baltensweiler

Baltensweiler

Bij Baltensweiler is technologie nauw verbonden met tijdloos design, maar ook innovatie en traditie staan hoog in het vaandel. Baltensweiler is een Zwitsers merk met meer dan 60 jaar ervaring. Ze werken al meer dan 15 jaar met LED technologie.
Baltensweiler heeft mooie armaturen, maar ook vloer- en tafellampen zijn van het merk te koop. Kenmerkend is het minimalistische design met een duidelijke focus op kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit.

4 Baltensweiler

per pagina

4 Baltensweiler

per pagina

4 Baltensweiler

per pagina

Baltensweiler

Bij Baltensweiler is technologie nauw verbonden met tijdloos design, maar ook innovatie en traditie staan hoog in het vaandel. Baltensweiler is een Zwitsers merk met meer dan 60 jaar ervaring. Ze werken al meer dan 15 jaar met LED technologie. Baltensweiler heeft mooie armaturen, maar ook vloer- en tafellampen zijn van het merk te koop. Kenmerkend is het minimalistische design met een duidelijke focus op kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit.

De armaturen zijn vaak zeer flexibel en kunt u kiezen voor een dimbare kleur. Zo is er voor iedere situatie wel een geschikte Baltensweiler lamp te vinden. Door onze ruime ervaring in design verlichting kunnen wij u deskundig advies geven over Baltensweiler verlichting.

Bekijk onze collectie Baltensweiler of kom langs in onze showroom! Meer weten? Bekijk dan de officiële website.