Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Bert Plantagie

Bert Plantagie

Bert Plantagie

Bert Plantagie is een stijlvol Dutch design merk dat al sinds de jaren 70 de nadruk legt op de meubelbranche. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een van de belangrijkste meubelmerken in Nederland. Met de collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels, kasten
en dressoirs vertaald het merk meubeltrends op geheel eigen wijze. Bert Plantagie meubelen worden bijna altijd in eigen beheer geproduceerd en elk meubel wordt met de hand gemaakt.

Bert Plantagie

Bert Plantagie is een stijlvol Dutch design merk dat al sinds de jaren 70 de nadruk legt op de meubelbranche. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een van de belangrijkste meubelmerken in Nederland. Met de collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels, kasten en dressoirs vertaald het merk meubeltrends op geheel eigen wijze. Bert Plantagie meubelen worden bijna altijd in eigen beheer geproduceerd en elk meubel wordt met de hand gemaakt. Opdat u dus gegarandeerd een authentiek meubel met een tijdloze uitstraling krijgt.

Kenmerkend voor Bert Plantagie; kleur & de beste materialen

Kleur is een van de speerpunten van het merk met de slogan ‘Color your living’. Middels kleur in een interieur wordt een persoonlijke omgeving gedefinieerd en een unieke sfeer gecreëerd. Naast kleuren wordt er bij dit merk namelijk alleen gebruik gemaakt van de beste materialen.

De leercollectie bijvoorbeeld bestaat uit mooi, écht leer uit Europa. Leer geeft uw meubel een natuurlijke en authentieke uitstraling. Tevens is het hout dat wordt verwerkt kwalitatief hoogwaardig en afkomstig uit Europa. De keuzemogelijkheden qua stoffen, ledersoorten, materialen en kleuren zijn zeer uitgebreid. 

Bekende modellen uit de Bert Plantagie collectie zijn  onder andere de Duo stoel, de Odin bank en de zeer gewilde Vision kast. Daarnaast zijn de eetkamertafels Seven en Hook zijn bekend. Meer weten? Lees verder op de officiële website.