Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Danca

Danca

Danca

Danca maakt hoogwaardige en tijdloze zitmeubelen in een eigentijds jasje. Het Nederlandse bedrijf heeft zich gepositioneerd in het hogere segment van de markt en kent een consistente groei. Danca doet alles binnen het eigen bedrijf.
Van het maken van de houten frames tot aan het stofferen en het transport. Hierbij komt ook de hoofdvisie naar boven; prijs en kwaliteit moeten optimaal in balans zijn.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Danca

Danca maakt hoogwaardige en tijdloze zitmeubelen in een eigentijds jasje. Het Nederlandse bedrijf heeft zich gepositioneerd in het hogere segment van de markt en kent een consistente groei. Danca doet alles binnen het eigen bedrijf; van het maken van de houten frames tot aan het stofferen en het transport. Hierbij komt ook de hoofdvisie naar boven; prijs en kwaliteit moeten optimaal in balans zijn.

Kenmerkend voor Danca; tijdloos & functioneel

Door samen te werken met internationaal gerenommeerde ontwerpers zoals Teun van Zanten, Michelle Moore en Thomas Althaus is er een collectie meubelen ontstaan die onderscheidend, herkenbaar en bovenal comfortabel zijn. De focus van Danca ligt bij modulaire, veelzijdige zitconcepten met afneembare hoezen.

De meubelen kennen een zeer lange levensduur door de sterke constructies en het feit dat de hoezen afneembaar zijn, en dus gemakkelijk te wassen of te vervangen.

Bekijk al onze Danca modellen online of kom ze bekijken in onze showroom. Meer weten? Bekijk dan de officiële website.