Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

De Millenerpoort

De Millenerpoort

De Millenerpoort

De Millenerpoort is de grootste ontwerper en fabrikant van handgemaakte vloerkleden in Nederland. Deze fabrikant produceert karpetten van hoge kwaliteit, waarbij verantwoord wordt omgegaan met milieu, mensenrechten en arbeidsomstandigheden.
Alle kleden worden bij De Millenerpoort op ambachtelijke wijze gemaakt, op basis van de natuurlijke materialen scheerwol en linnen. Bij De Millenerpoort wordt ieder karpet exclusief naar wens gemaakt.

De Millenerpoort

De Millenerpoort is de grootste ontwerper en fabrikant van handgemaakte vloerkleden in Nederland. Deze fabrikant produceert karpetten van hoge kwaliteit, waarbij verantwoord wordt omgegaan met milieu, mensenrechten en arbeidsomstandigheden. Alle kleden worden bij De Millenerpoort op ambachtelijke wijze gemaakt, op basis van de natuurlijke materialen scheerwol en linnen.

Kenmerkend voor De Millenerpoort; unieke designs

Bij De Millenerpoort wordt ieder karpet exclusief naar wens gemaakt. U kunt zelf kiezen welke kleur, afmeting, vorm en dessin u wilt. Een kleed kan helemaal op uw interieur worden afgestemd. Het is zelfs mogelijk om een kleur naar wens te laten maken.

De Millenerpoort maakt voornamelijk handknooptapijten en handtufttapijten. Bij de handtuftmethode wordt het ontwerp van het vloerkleed uitgetekend op doek waarna de woldraden door dit doek worden geschoten. Bij deze productiemethode kunnen allerlei dessins worden uitgevoerd. De handgeknoopte tapijten van De Millenerpoort worden gemaakt van wol. Bij deze methode wordt iedere pool met de hand op de juiste hoogte afgeknipt en vervolgens vastgezet. Hierbij zijn verschillende kleurcombinaties, garendiktes en poolhoogtes mogelijk.

Wilt u een idee krijgen van de vele mogelijkheden die De Millenerpoort biedt? Bekijk de collectie online of kom langs in onze showroom! Meer weten? Bekijk dan de officiële website.