Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Design on Stock

Design on Stock

Design On Stock

Design on Stock staat voor jong en modern. Een Nederlands meubelmerk dat een ruime keuze aan design meubelen aanbiedt tegen toegankelijke prijzen. Ook hebben alle meubelen een kenmerkend, eigentijds ontwerp.
De uitgebreide collectie meubelen bestaat uit banken, fauteuils, eetkamerstoelen, salontafels, bijzettafeltjes, poefs en accessoires. Inmiddels heeft merk heeft in de loop der jaren een collectie met internationale allure opgebouwd.

Design On Stock

Design on Stock staat voor jong en modern. Een Nederlands meubelmerk dat een ruime keuze aan design meubelen aanbiedt tegen toegankelijke prijzen. Ook hebben alle meubelen een kenmerkend, eigentijds ontwerp. De uitgebreide collectie meubelen bestaat uit banken, fauteuils, eetkamerstoelen, salontafels, bijzettafeltjes, poefs en accessoires. Inmiddels heeft merk heeft in de loop der jaren een collectie met internationale allure opgebouwd.

Kenmerkend voor Design on Stock: Made in Holland

Design on Stock kijkt naar haar publiek en sluit aan bij de behoeften van de consument. Hieruit volgt dat het merk korte levertijden en geen ingewikkelde voorwaarden kent. U kunt dus snel genieten van uw design meubelen.

Daarnaast draagt het de kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’. Het is een Dutch Design meubelmerk dat de ontwerpen in eigen beheer in Nederland produceert. 
Bij een Nederlands merk horen natuurlijk Nederlandse ontwerpers; onder andere Roderick Vos, Gerard van den Berg, Gijs Papavoine en Marike Andeweg hebben toonaangevende meubelen ontworpen.
Een van de bekendste en meest geliefde Design on Stock banken is de Bloq. Het is een stoere bank met toch een simpele basisvorm en een aangename, stevige zit. Eveneens populair zijn de Aikon Lounge en de bijzonder elegante Byen.

Bekijk de collectie Design on Stock meubelen bij Gilsing Wonen en laat u inspireren! U bent van harte uitgenodigd om de meubelen in onze showroom te komen bekijken. Meer weten? Bekijk de officiële website.