Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80807246

Design on Stock Barrel 45 pouf

De Design on Stock Barrell 45 is zowel stijlvol als functioneel. Hij is uitgevoerd in de stof Amdal 615 Blossom. Met een formaat van 45cm breed en 46cm hoog is Barrell 45 niet alleen een bijzettafel, maar ook als extra zitmeubel.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 375 Normale prijs € 505
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Design on Stock Barrell 45 is zowel stijlvol als functioneel. Zoals de naam al doet vermoeden is het model van Barrell 45 afgeleid van de ouderwetse houten tonnen. De grafische patronen, sierlijke stiknaden en licht bollende vorm geeft de suggestie van houten planken die bijeen worden gehouden met ijzerdraad. Hij is uitgevoerd in de stof Amdal 615 Blossom. Met een formaat van 45cm breed en 46cm hoog is Barrell 45 niet alleen een bijzettafel, maar ook als extra zitmeubel. Doordat de pouf is gevuld met heerlijk koudschuim, biedt hij een fijn zitcomfort. Verder bestaan de dragende delen uit multiplex. De noppen bestaan uit zwart kunststof die lijken te verdwijnen onder het meubel. Met het bijpassende fauteuil Komio wordt het plaatje compleet gemaakt.


Design: Frederik Roijé

Design on Stock Barrel 45 pouf samengevat:

  • Stijlvol en functioneel
  • Uitvoering: Amdal 615 Blossom
  • Dragende delen: multiplex
  • Afmetingen: ∅45cm x 46cm
  • Prijs exclusief bijpassende fauteuil

Over Design on Stock

Kwaliteitsmeubels met een eigentijdse uitstraling; dat is waar Design On Stock voor staat. Designmeubelen met een herkenbare, tijdloze vormgeving. Alle meubelen van Design On Stock worden in Nederland geproduceerd en de ontwerpen zijn internationaal zeer bekend. Zeer hoge kwaliteit voor de beste prijs.

 
CloseClose

Uw aanvraag