Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LDOC0002

Dock Four Functionals Opbergmeubel

De Dock Four Functionals zijn toe te passen in een zelf samengesteld wandsysteem. De Functionals zijn panelen met een functie. Combineer verschillende Stylepads en Functionals en creëer zo uw eigen, gepersonaliseerde en functionele wand van Dock Four.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 69
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Dock Four Functionals zijn toe te passen in een zelf samengesteld wandsysteem. De Functionals zijn panelen met een functie. Combineer verschillende Stylepads en Functionals en creëer zo uw eigen, gepersonaliseerde en functionele wand van Dock Four. Het frame waarop de onderdelen worden bevestigd maakt dat u gemakkelijk Stylepads kunt vervangen of verplaatsen. Zo zal uw wand altijd voldoen aan de eisen die u eraan stelt. Kom langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bespreken, onze adviseurs staan voor u klaar.

Dock Four Functionals Opbergmeubel samengevat:

  • Functionals: magnetisch schrijfbord, hangplankjes, tijdschrifthoezen, spiegels, sleutelhaken, lamp, klok, stopcontact, USB-poort en nog veel meer
  • Zeer ruime keuze in afwerkingen
  • Verschillende afmetingen Stylepads verkrijgbaar, ook om te combineren
  • Vanaf prijs gebaseerd op een enkel element

Over Dock Four

Dock Four is in 2015 ontstaan vanuit het idee dat er geen oplossing was voor het stylen van een wand waarbij decoratie en functionaliteit samen kunnen gaan. Daarom heeft het Nederlandse Dock Four de ‘Stylepads’ gelanceerd. Slimme en stijlvolle wandpanelen die persoonlijkheid, decoratie en functionaliteit combineren. Door de ruime keuze aan losse wandelementen kunt u uw eigen wand creëren die precies aansluit bij wat u mooi en functioneel vindt.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!