Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Évidence

Évidence

Évidence

Maak kennis met Évidence, Nederlands topdesign met de rijke historie van Leolux. De collectie bestaat uit de meest populaire designklassiekers. Kenmerkend zijn de compacte afmetingen en verschillende comfortopties.
Uiteraard als label van Leolux, bent u verzekerd van absolute topkwaliteit en duurzaamheid. Bovendien worden alle meubelen gemaakt in de fabriek van Leolux.

Évidence

Maak kennis met Évidence, Nederlands topdesign met de rijke historie van Leolux. De collectie bestaat uit de meest populaire designklassiekers. Kenmerkend zijn de compacte afmetingen en verschillende comfortopties. Uiteraard als label van Leolux, bent u verzekerd van absolute topkwaliteit en duurzaamheid. Bovendien worden alle meubelen gemaakt in de fabriek van Leolux.

Kenmerkend voor Évidence

De mooiste klassiekers, maar dan nieuw en in de maatvoering die bij ú past. Kies uw favoriete meubel en stoffering en uw meubel wordt gemaakt. Kenmerkend voor Évidence is dat de keuzes helder zijn. Het merk heeft de beste materialen en de mooiste combinaties voor u voorgeselecteerd. Dat scheelt u tijd en keuzestress.

Ook kenmerkend is dat alle modellen compacte maatopties kennen. Vanaf nu geen beperkingen meer bij het stijlvol inrichten van kleinere woonruimten.

Vanaf heden kunt u bijvoorbeeld de tijdloze Catalpa bank van Évidence weer krijgen, of wat dacht u van design icoon Boavista? Tevens is de Paian fauteuil ook weer beschikbaar. Bovendien zijn alle modellen van Évidence zijn van de hoogste kwaliteit, zoals u dat ook van Leolux gewend bent.

Bekijk de collectie hier online of kom langs in onze showroom. Onze adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag bij uw keuze.