Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Eyye

Eyye

Eyye

Graag stellen wij u voor aan Eyye. Eyye is een jong merk van Dutch Quality Group. Zij geven Nederlandse ontwerpers als Tom Dissel en Margriet Foolen de kans om de designklassiekers van de toekomst te creëren.
De echte designklassiekers kennen we natuurlijk al. Zij worden gewaardeerd om hun herkenbaarheid, tijdloze vormen en vakmanschap. Maar maken deze ontwerpen de huidige interieurs nu ook nog onderscheidend?

Eyye

Graag stellen wij u voor aan Eyye. Eyye is een jong merk van Dutch Quality Group. Zij geven Nederlandse ontwerpers als Tom Dissel en Margriet Foolen de kans om de designklassiekers van de toekomst te creëren. De echte designklassiekers kennen we natuurlijk al. Zij worden gewaardeerd om hun herkenbaarheid, tijdloze vormen en vakmanschap. Maar maken deze ontwerpen de huidige interieurs nu ook nog onderscheidend?

Eyye springt handig op deze vraag in door middel van innovatieve meubels met een eigentijdse uitstraling. Design voor iedereen die zich wil onderscheiden van de massa, gegarandeerd gemaakt in Nederland.

Kenmerkend voor Eyye; eigentijds en multifunctioneel

Verander gemakkelijk uw interieur wanneer u dat wilt met een schitterend assortiment van mooie modulaire, multifunctionele meubels en woonaccessoires tegen een betaalbare prijs. Uiteraard met de hoge kwaliteit die u bent gewend van Dutch Quality Group, en geleverd binnen enkele weken.

De interieuradviseurs van Gilsing Wonen helpen u graag bij het vinden van uw perfecte Eyye meubelen. Meer weten over Eyye? Bekijk dan de officiële website