Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80807317

Eyye Kub 47 pouf

De Eyye Kub pouf oogt niet alleen minimalistisch, maar ook is ook veelzijdig in gebruik. Hij kan namelijk dienen als voetenbank én als extra zitplaats aan de eettafel. Daarnaast past hij perfect bij iedere bank.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 519
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Eyye Kub pouf heeft een fraai minimalistisch design. Door zijn formaat kan de Kub bovendien dienen als voetenbank en als extra zitplaats aan de eettafel. Door zijn no-nonsense design is hij perfect te combineren met iedere bank. Hij is uitgevoerd in de ledersoort Loxton Blush. Ten slotte heeft hij een compact formaat van 45cm x 45cm x 47cm.

Design: Studio Tom Dissel

Eyye Kub 47 pouf samengevat:

 • Minimalistisch en veelzijdig
 • bekleding: ledersoort Loxton Blush
 • Afmetingen: 45cm x 45cm x 47cm
 • Over Eyye

  De echte designklassiekers kennen we natuurlijk al. Zij worden gewaardeerd om hun herkenbaarheid, tijdloze vormen en vakmanschap. Maar maken deze ontwerpen de huidige interieurs nu ook nog onderscheidend? Eyye springt handig op deze vraag in door middel van innovatieve meubels met een eigentijdse uitstraling. Mooi, modulair, betaalbaar en multifunctioneel. Verander gemakkelijk uw interieur wanneer u dat wilt met een schitterend assortiment van modulaire, multifunctionele meubels en woonaccessoires.

   
  CloseClose

  Uw aanvraag