Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Gealux

Gealux

Gealux

Gealux is opgericht in 1989 en is gespecialiseerd in de fabricage van hoogwaardig gestoffeerde zitmeubelen. Gealux meubelen zijn 100% Nederlands kwaliteitsproduct waarvan u jarenlang zitplezier heeft.
De productie vindt plaats in de eigen fabriek in Culemborg, waar gebruik wordt gemaakt van de modernste technieken.Een relaxfauteuil is een persoonlijk meubel. Wat aangenaam zit verschilt per persoon.

Gealux

Gealux is opgericht in 1989 en is gespecialiseerd in de fabricage van hoogwaardig gestoffeerde zitmeubelen. Gealux meubelen zijn 100% Nederlands kwaliteitsproduct waarvan u jarenlang zitplezier heeft. De productie vindt plaats in de eigen fabriek in Culemborg, waar gebruik wordt gemaakt van de modernste technieken.

Kenmerkend voor Gealux; relaxen op maat

Een relaxfauteuil is een persoonlijk meubel. Wat aangenaam zit verschilt per persoon. Daarom kunnen veel Gealux modellen ‘custom-made’ worden gemaakt in drie maatvoeringen.

Ook biedt Gealux tal van luxe-opties, waaronder motoren en een sta-op-functie. Door de verscheidenheid aan producten en alle mogelijkheden die Gealux biedt kunt u nagenoeg uw persoonlijke relaxfauteuil samenstellen. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze.

Hier vindt u een overzicht van ons aanbod Gealux fauteuils en stoelen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom om te komen proefzitten! Meer weten? Bekijk dan de officiële website.