Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Harvink

Harvink

Harvink

Harvink staat voor kwaliteitsproducten van Nederlands fabricaat. Het merk werkt voornamelijk samen met Nederlandse ontwerpers en leveranciers van materialen. Hierdoor is Harvink in staat het productieproces van begin tot eind goed te controleren.
Alles is handwerk en de meubelen worden met veel aandacht en toewijding gemaakt. Elk meubel wordt voor de individuele klant gemaakt door ervaren en gepassioneerde vakmensen. Hierdoor bent u verzekerd van een persoonlijk designstuk dat geheel aan uw wensen voldoet.

Harvink

Harvink staat voor kwaliteitsproducten van Nederlands fabricaat. Het merk werkt voornamelijk samen met Nederlandse ontwerpers en leveranciers van materialen. Hierdoor is Harvink in staat het productieproces van begin tot eind goed te controleren. Alles is handwerk en de meubelen worden met veel aandacht en toewijding gemaakt. Elk meubel wordt voor de individuele klant gemaakt door ervaren en gepassioneerde vakmensen. Hierdoor bent u verzekerd van een persoonlijk designstuk dat geheel aan uw wensen voldoet.

Kenmerkend voor Harvink; herkenbaar design

Kenmerkend voor Harvink is de frameconstructie die bij vrijwel alle meubelen duidelijk zichtbaar is. Het frame geeft de meubelen een tijdloze en toch moderne uitstraling. Hieruit volgt dat de designs van het merk gemakkelijk te herkennen zijn.

Duurzaamheid is ook kenmerkend voor het merk. Hieruit volgt dat de fauteuils en banken van Harvink echte leef-meubelen zijn; alle bekleding is slijtvast en afritsbaar. U kunt dus gerust de bekleding laten reinigen of zelfs helemaal laten vervangen.
Harvink werkt nauw samen met een selecte groep topontwerpers, waaronder Martin Haksteen. Samen staan zij aan de basis van de meubelen waarvan heldere vormen en eerlijk materiaalgebruik de uitgangspunten zijn. Een aantal bekende banken zijn de Splinter, Kesper en Armslag. Ook de New Jazz bank wint aan populariteit. Bij de fauteuils zijn De Kaap en Hebbes zeer in trek. Meer weten? Kijk dan op de officiële website.  

Bekijk onze uitgebreide collectie banken, fauteuils, stoelen, eetkamertafels en salontafels hier online. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in de Gilsing Wonen showroom!