Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Intertime

Intertime
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Intertime

Sinds 2012 is Gilsing Wonen officieel dealer van Intertime, een gerenommeerd merk dat Kwaliteit met een hoofdletter schrijft. Intertime is een Zwitsers familiebedrijf, opgericht in 1965, met een collectie die bestaat uit stoelen, banken, fauteuils en relaxfauteuils. Design meubelen met een eigentijdse vormgeving, tot stand gekomen door vakmanschap.

Kenmerkend voor Intertime; Zweedse precisie, fraaie afwerking

Alle meubelen worden in eigen beheer gemaakt, waardoor niets aan het toeval wordt overgelaten. Daarbij maakt Intertime gebruik van een milieuvriendelijk productieproces. Gegarandeerd een goed product dus.

Intertime streeft naar buitengewoon zitcomfort. Wel gecombineerd met een fraai en tijdloos ontwerp natuurlijk. In de zittingen van Intertime meubelen wordt een combinatie van verschillende soorten schuim gebruikt, resulterend in een duidelijk betere zitkwaliteit.

Intertime biedt de mogelijkheid de meubelen aan te passen om tegemoet te komen aan individuele behoeften. Zo kunnen de hoogte, diepte en bekleding van de meubelen naar wens worden aangepast.

Stoffen en leer komen alleen van de beste leveranciers. Als u geen concessies wilt doen, is Intertime het juiste merk voor u. Kom langs in onze showroom om Intertime meubelen, waaronder de banken Intertime Bolero en Mellow, te bekijken en het zitcomfort zelf te ervaren.

Meer weten? Bekijk dan de officiële website.