Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Jori

Jori

Jori

Het Belgische JORI produceert zitmeubelen van topkwaliteit. Gilsing Wonen is Premium Dealer van dit merk en heeft een grote collectie in huis. Meubelen die een hedendaags design combineren met optimaal zitcomfort.
JORI werkt hierbij samen met ontwerpers als Jean-Pierre Audebert en Christophe Giraud. De collectie bestaat onder meer uit relaxfauteuils, fauteuils, banken en stoelen

Jori

Het Belgische JORI produceert zitmeubelen van topkwaliteit. Gilsing Wonen is Premium Dealer van dit merk en heeft een grote collectie in huis.
Meubelen die een hedendaags design combineren met optimaal zitcomfort. JORI werkt hierbij samen met ontwerpers als Jean-Pierre Audebert en Christophe Giraud. De collectie bestaat onder meer uit relaxfauteuils, fauteuils, banken en stoelen.

Kenmerkend voor Jori; Optimaal zitcomfort

JORI is continu bezig met innovatie, met een zoektocht naar manieren om een nog hoger comfort te bieden. Zo hebben de JORI relaxfauteuils bijvoorbeeld een uniek relaxmechanisme.

Ook kunnen JORI banken en JORI fauteuils helemaal worden afgestemd op uw wensen. De mogelijkheid om te kiezen voor verschillende zithoogtes, zitdieptes of rug hoogtes en de vele ingebouwde functies zorgen ervoor dat u een JORI meubel heeft dat helemaal bij u past.
Zitcomfort op maat dus.

Bent u op zoek naar een zitmeubel waarop u heerlijk kunt ontspannen? Bekijk onze collectie JORI meubelen hieronder of kom langs in onze showroom. Hier vindt u onder meer de bekende relaxfauteuil JORI Brainbuilder, fauteuil Mensana en de banken Pacific en Shiva.

Meer weten? Bekijk dan de officiële website.