Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LJOR0006

Jori Idaho relaxfauteuil

Fauteuil Idaho van Jori is verkrijgbaar in twee varianten. Beide fauteuils hebben een open ontwerp, degelijk zitcomfort en een verstelbare hoofdsteun.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 3.224
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

Fauteuil Idaho van Jori is verkrijgbaar in twee varianten. Beide fauteuils hebben een open ontwerp, degelijk zitcomfort en een verstelbare hoofdsteun. De tv-fauteuil Idaho JR-3570 is vlot en gemakkelijk te bedienen en bij deze fauteuil bieden de armleggers zelfs in de uiterste ligpositie een perfecte ondersteuning. Deze Jori fauteuil is verkrijgbaar in twee zitdieptes, drie zithoogtes en twee rughoogtes. Variant JR-7570 is de relaxfauteuil-uitvoering met een traploos verstelbaar relaxmechanisme. Dit Jori meubel is beschikbaar in twee hoogtes.

Design: Jean-Pierre Audebert

Jori Idaho relaxfauteuil samengevat:

  • Verstelbare hoofdsteun
  • Leverbaar in leer, stof en microvezel
  • Armleuningen in hoogglans of mat chroom
  • Verkrijgbaar met verschillende draaivoeten

Over Jori

Jori startte in 1963 in het West-Vlaamse Wervik met het ontwerpen en produceren van ‘eigentijdse zitmeubelen’. Het bedrijf heeft zicht gespecialiseerd in hoogwaardige zitmeubelen die een perfecte combinatie zijn van exclusief design, optimaal zitcomfort en hoogstaande kwaliteit. Jori ontwerpers creëren meubelen met het oog op comfort. Vormen en materialen zijn gebaseerd op sterke concepten en de perfecte afwerking staat garant voor jarenlang zitplezier.

 
CloseClose

Uw aanvraag