Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LKAR0001

Karat dressoir

Zoals alle meubelen van Karat biedt dit dressoir vele mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende hoogte- en breedtematen. Ook is dit Karat dressoir verkrijgbaar met alleen deuren of met een combinatie van laden en deuren.

Lees meer
Icoon Altijd de laagste prijsAltijd de laagste prijs
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 1.520
Bel ons 0316-526985
Icoon Altijd de laagste prijsAltijd de laagste prijs
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

Zoals alle meubelen van Karat biedt dit dressoir vele mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende hoogte- en breedtematen. Ook is dit Karat dressoir verkrijgbaar met alleen deuren of met een combinatie van laden en deuren. Daarnaast kunt u kiezen of u het meubel zwevend (onzichtbare poten), op poten of hangend aan de wand wilt plaatsen en is het dressoir verkrijgbaar in verschillende kleuren. Karat heeft ook dressoirs met verlichte vitrinevakken in de collectie, wederom in verschillende afmetingen en opstellingen.

Design: Martin de Beer

Karat dressoir samengevat:

  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Leverbaar in hoogte 68 of 88 cm
  • Diepte 51 cm (standaard), ook leverbaar met diepte 41 cm
  • Leverbaar in verschillende breedtematen (180, 210, 225, 240 of 270 cm)
  • Standaard in matlak en/of eiken
  • Tegen meerprijs met hoogglans gelakte buitenkant, met een blad in glas/quartz, of uitgevoerd in Amerikaans noten fineer

Over Karat

Karat meubelen is een onderdeel van de Heldense Groep. Karat biedt een zeer ruime collectie design kasten, tafels en stoelen met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een van de uitgangspunten van Karat is dat de klant zijn meubel volledig naar wens kan samenstellen. Door vaste onderdelen te combineren en de ruime keuze in kleuren en houtsoorten wordt het ideale meubel voor de klant samengesteld.

 
CloseClose

Uw aanvraag