Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LKAR0007

Karat Sliding Doors dressoir

Het kastenprogramma Sliding Doors van Karat bestaat uit kasten die zijn voorzien van schuifdeuren en/of laden. Deze ontwerpen zijn ideaal als audio- en tv-meubel.

Lees meer
Icoon Altijd de laagste prijsAltijd de laagste prijs
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 999
Bel ons 0316-526985
Icoon Altijd de laagste prijsAltijd de laagste prijs
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

Het kastenprogramma Sliding Doors van Karat bestaat uit kasten die zijn voorzien van schuifdeuren en/of laden. Deze ontwerpen zijn ideaal als audio- en tv-meubel. Net als de andere meubelen van Karat zijn de kasten in de Sliding Doors-serie aan te passen aan al uw voorkeuren. Zo kiest u voor een rustig beeld een meubel in één kleur, en voor wat meer afwisseling voor meerdere kleuren/materialen. Voor enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die Karat met Sliding Doors biedt, kunt u de afbeeldingen hiernaast bekijken.

Design: Martin de Beer

Karat Sliding Doors dressoir samengevat:

  • Leverbaar in verschillende hoogte- en breedtematen
  • Leverbaar in lak of hout

Over Karat

Karat meubelen is een onderdeel van de Heldense Groep. Karat biedt een zeer ruime collectie design kasten, tafels en stoelen met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een van de uitgangspunten van Karat is dat de klant zijn meubel volledig naar wens kan samenstellen. Door vaste onderdelen te combineren en de ruime keuze in kleuren en houtsoorten wordt het ideale meubel voor de klant samengesteld.

 
CloseClose

Uw aanvraag