Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LKAR0010

Karat Vitrine kasten

Karat vitrinekasten kunnen in een scala aan kleuren worden uitgevoerd en daarmee worden afgestemd op uw wensen. Daarbij heeft u keuze uit verschillende afmetingen.

Lees meer
Icoon Altijd de laagste prijsAltijd de laagste prijs
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 1.308
Bel ons 0316-526985
Icoon Altijd de laagste prijsAltijd de laagste prijs
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

Karat vitrinekasten kunnen in een scala aan kleuren worden uitgevoerd en daarmee worden afgestemd op uw wensen. Daarbij heeft u keuze uit verschillende afmetingen. De vitrinevakken worden verlicht door LED-verlichting en de achterwand en de bodem van het vitrinevak zijn ook leverbaar in een contrastkleur. De Karat vitrine kasten kunnen zwevend (onzichtbare poten) of op poten worden geplaatst, of hangend aan de wand.

Design: Martin de Beer

Karat Vitrine kasten samengevat:

  • Diepte 51 cm
  • Leverbaar in verschillende hoogtematen (68, 88 of 133 cm) en breedtematen (120, 180 of 240 cm)
  • Standaard in matlak en/of eiken, tegen meerprijs met hoogglans gelakte buitenkant, met blad in glas/quartz, of uitgevoerd in Amerikaans noten fineer

Over Karat

Karat meubelen is een onderdeel van de Heldense Groep. Karat biedt een zeer ruime collectie design kasten, tafels en stoelen met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een van de uitgangspunten van Karat is dat de klant zijn meubel volledig naar wens kan samenstellen. Door vaste onderdelen te combineren en de ruime keuze in kleuren en houtsoorten wordt het ideale meubel voor de klant samengesteld.

 
CloseClose

Uw aanvraag