Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

KFF

KFF

KFF

Het Duitse KFF werd opgericht in 1984 door Karl Friedrich Förster (KFF dus). Het merk staat voor onderscheidend, modern design en hoge kwaliteit wat betreft comfort, materialen en vakmanschap. De productie van KFF meubelen vindt plaats in Duitsland.
Op deze manier worden kwaliteit en flexibiliteit gewaarborgd. KFF is sterk op de Duitse markt, maar exporteert inmiddels ook naar meer dan dertig landen wereldwijd.

4 KFF

per pagina

4 KFF

per pagina

4 KFF

per pagina

KFF

Het Duitse KFF werd opgericht in 1984 door Karl Friedrich Förster (KFF dus). Het merk staat voor onderscheidend, modern design en hoge kwaliteit wat betreft comfort, materialen en vakmanschap.

Kenmerkend voor KFF; Duitse topkwaliteit & duurzaamheid

De productie van KFF meubelen vindt plaats in Duitsland. Op deze manier worden kwaliteit en flexibiliteit gewaarborgd. KFF is sterk op de Duitse markt, maar exporteert inmiddels ook naar meer dan dertig landen wereldwijd.

De collectie van KFF bestaat uit onder meer stoelen, tafels, barkrukken en eetkamerbanken. Veel modellen van KFF zijn ook speciaal ontworpen en dus zeer geschikt voor zakelijk gebruik.

De collectie bestaat uit een combinatie van eigen ontwerpen en de resultaten van samenwerking met internationale ontwerpers en ontwerpstudio’s. In de loop der jaren zijn er zo meerdere succesvolle modellen ontstaan waarvoor KFF verschillende prijzen heeft gewonnen, waaronder een Reddot design award.

KFF biedt veel keuzemogelijkheden, u kunt voor hun meubelen vaak kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afmetingen. Bekijk het aanbod KFF meubelen online of in onze showroom!

Meer weten? Bekijk dan de officiële website.