Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Leolux

Leolux

Leolux

Leolux is sinds 1934 actief als meubelfabrikant en al tijden marktleider in Nederland. Intussen is het merk uitgegroeid tot internationale speler en kenmerkt zich door een eigen handschrift. Leolux vertaald vorm, materialen, kwaliteit en comfort naar heerlijke zitmeubelen.
Alle meubelen worden op bestelling gemaakt, opdat ieder design meubel precies bij u past. Vrijwel elk denkbare variant is mogelijk. Hieruit volgt dat er meer dan een miljard opties in modellen, comfortopties, bekledingen en kleuren.

Leolux

Leolux is sinds 1934 actief als meubelfabrikant en al tijden marktleider in Nederland. Intussen is het merk uitgegroeid tot internationale speler en kenmerkt zich door een eigen handschrift. Leolux vertaald vorm, materialen, kwaliteit en comfort naar heerlijke zitmeubelen. Alle meubelen worden op bestelling gemaakt, opdat ieder design meubel precies bij u past. Vrijwel elk denkbare variant is mogelijk. Hieruit volgt dat er meer dan een miljard opties in modellen, comfortopties, bekledingen en kleuren.

Kenmerkend voor Leolux; vakmanschap en duurzaamheid

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat ambacht en high-tech perfect weet te combineren en innovatief blijft op het gebied van product- en procesontwikkeling. Samengevat is echt vakwerk en hoogwaardig comfort waar het merk voor staat. Maar de meubelen staan ook voor duurzaamheid: een duurzame productiewijze en duurzame relaties met winkeliers en consumenten.

Het Nederlandse merk heeft in de loop der jaren vele bekende ontwerpers aan zich weten te binden die de iconische meubelen hebben vormgegeven. Zo is de Tango bank van de hand van Jan Armgardt. Het bijzondere ontwerp van fauteuil Parabolica is van Stefan Heiliger. In de loop der jaren zijn er zo vele modellen ontstaan die inmiddels tot de design klassiekers kunnen worden gerekend. Denk hierbij aan fauteuils zoals de Pallone en Scylla. Veel modellen zijn bekroond, onder meer met de prestigieuze Reddot Design Award. Karakteristieke vormen en een bijzonder gevoel voor kleur zijn tot op de dag van vandaag kenmerkend voor Leolux meubelen.

Gilsing Wonen is  een Leolux Select Store; dit betekent dat wij een zeer grote  en actuele collectie hebben in een herkenbare studio. Onze adviseurs zijn specialist op het gebied van Leolux meubelen. Bekijk de collectie hier online of kom naar onze showroom. Meer weten? Kijk dan op de officiële website.