Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLEO0016

Leolux Calinda Fauteuil

De Leolux Calinda is een nieuwe fauteuil in de Leolux collectie. Deze fauteuil past perfect bij bank Calynn. De Calinda heeft eveneens een korte zitdiepte en lage zithoogte. Door de rechte rug en de stevige kussens blijft u actief zitten. De zitdiepte en zithoogte van de Calinda zijn aan de passen met -2 cm.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 1.420
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Leolux Calinda is een nieuwe fauteuil in de Leolux collectie. Deze fauteuil past perfect bij bank Calynn. De Calinda heeft eveneens een korte zitdiepte en lage zithoogte. Door de rechte rug en de stevige kussens blijft u actief zitten. De zitdiepte en zithoogte van de Calinda zijn aan de passen met -2 cm. De Leolux Calinda is binnenkort beschikbaar in onze showroom!

Designer: Hugo de Ruiter

Leolux Calinda Fauteuil samengevat:

  • Ontworpen voor consumenten met korte benen
  • Zitdiepte en zithoogte zijn aan te passen met -2 cm
  • Actieve zit met veel comfort
  • Binnenkort beschikbaar in onze showroom

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Uw aanvraag