Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LLEO0059

Leolux Pallone Paradise Fauteuil

De Leolux Pallone, hét icoon van Leolux. Het oorspronkelijk ontwerp uit 1989 is onderscheiden met diverse awards zoals ‘Goed Industrieel Ontwerp’. In samenwerking met kunstenaar Olaf Hajek introduceert Leolux acht nieuwe kleurencombinaties. Alle kleurcombinaties zijn geïnspireerd op verschillende vogelsoorten.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 1.295
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Leolux Pallone, hét icoon van Leolux. Het oorspronkelijk ontwerp uit 1989 is onderscheiden met diverse awards zoals ‘Goed Industrieel Ontwerp’. In samenwerking met kunstenaar Olaf Hajek introduceert Leolux acht nieuwe kleurencombinaties. Alle kleurcombinaties zijn geïnspireerd op verschillende vogelsoorten. Alle varianten zijn scherp geprijsd en zeer snel leverbaar. Maak uw nieuwe aanwinst compleet met een bijpassende bijzettafel.

Design: Roy de Scheemaker

Leolux Pallone Paradise Fauteuil samengevat:

  • 8 nieuwe kleurcombinaties
  • Zeer scherp geprijsd
  • Bijpassende bijzettafels beschikbaar
  • Vanaf prijs gebaseerd op de grootste uitvoering; Pallone Pa

Over Leolux

Leolux is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1934 meubels produceert met een scherpe visie op design. Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel zijn belangrijke uitgangspunten. De meest innovatieve ideeën over vorm, materiaal en comfort worden al tachtig jaar door de specialisten van Leolux vertaald naar hoogstaande meubelen. Ambacht en hightech komen samen in tijdloze designs met een lange levensverwachting.

 
CloseClose

Uw aanvraag