Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Linteloo

Linteloo

Linteloo

De feel-good factor is de essentie van Linteloo meubelen. Het merk staat voor het goede leven. De meubelen passen namelijk in bijna ieder interieur. De uitgebreide collectie bestaat uit banken, fauteuils, eettafels, stoelen, salontafels, bijzettafels en accessoires.
Het Nederlandse merk is in 1993 opgericht door Jan te Lintelo. Zijn ouders begonnen Te Lintelo Wonen dat uiteindelijk een van de meest succesvolle winkels in de regio werd. Voordat Jan te Lintelo zijn eigen bedrijf begon, werkte hij bij Pastoe en Gelderland.

Linteloo

De feel-good factor is de essentie van Linteloo meubelen. Het merk staat voor het goede leven. De meubelen passen namelijk in bijna ieder interieur. De uitgebreide collectie bestaat uit banken, fauteuils, eettafels, stoelen, salontafels, bijzettafels en accessoires. Het Nederlandse merk is in 1993 opgericht door Jan te Lintelo. Zijn ouders begonnen Te Lintelo Wonen dat uiteindelijk een van de meest succesvolle winkels in de regio werd. Voordat Jan te Lintelo zijn eigen bedrijf begon, werkte hij bij Pastoe en Gelderland. Intussen is Linteloo een succesvol meubelmerk met showrooms in Zeist, Keulen en Milaan en 250 dealers wereldwijd.

Kenmerkend voor Linteloo: royale meubelen

Ondanks de Nederlandse roots doet het merk niet aan Hollandse zuinigheid. Kenmerkend voor het merk is de royale maatvoering. Ook is het merk net wat uitbundiger in stoffen, kussens en materiaal. Kleur, warmte, geborgenheid, vrolijkheid. Geheel in lijn met de eigenschappen van de oprichter, een echte levensgenieter. De meubelen hebben een strak en tijdloos ontwerp. Deze strakke lijnen gaan samen met maximaal comfort.

Het is eigentijds design waarmee ook lekker te leven valt. Verder doet het merk geen concessies aan kwaliteit: alleen het beste schuim en de beste materialen worden gebruikt.Linteloo werkt al jaren samen met dezelfde ontwerpers. Het design team bestaat uit topontwerpers als Roderick Vos, Jan des Bouvrie en Niels Bendtsen. Zij creëren meubelen die zowel emotioneel als kwalitatief tijdloos zijn.
Linteloo werd echt een succes na de introductie van de bank Easy living. Het was in 1995 de grootste zitbank die in Nederland te koop was. Vele succesvolle modellen volgden, waaronder de bijzondere salontafel Aulia, de heerlijk comfortabele bank Hamptons of de verrassende stoel Tulipani. Meer weten? Kijk dan op de officiële website. 

Bekijk onze uitgebreide collectie banken, fauteuils, stoelen, eetkamertafels en salontafels hier online. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in de Gilsing Wonen showroom!