Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80807158

Linteloo Isola bijzettafel

Verkocht

De Linteloo Isola is een bijzondere bijzettafel. Waar de meeste tafels rond of vierkant zijn, valt de Isola erg op door de organische vorm. Het organische wordt benadrukt door het patroon in het tafelblad. Deze is geïnspireerd op het patroon dat door golven achter wordt gelaten op het strand.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Verkocht
Verkocht
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Linteloo Isola is een bijzondere bijzettafel. Waar de meeste tafels rond of vierkant zijn, valt de Isola erg op door de organische vorm. Het organische wordt benadrukt door het patroon in het tafelblad. Deze is geïnspireerd op het patroon dat door golven achter wordt gelaten op het strand. Deze Isola is afgewerkt met een Whitewash wat een prachtige natuurlijke uitstraling geeft.

Designer: Roderick Vos

Linteloo Isola bijzettafel samengevat:

  • Bijzettafel met organische vormen en patronen
  • Afwerking: Whitewash
  • Afmetingen: 50 x 40 x 61 cm

Over Linteloo

Het Nederlandse Linteloo is in 1993 opgericht door Jan te Lintelo. Zijn ouders zijn begonnen met de meubelzaak. Vandaag de dag is Linteloo een succesvol meubelmerk met showrooms in Zeist, Keulen en Milaan en ruim 250 dealers wereldwijd. Kenmerkend voor het merk is de royale maatvoering. Ook is Linteloo uitbundig in stoffen, kussens en materiaal. De meubelen hebben een strak en tijdloos ontwerp. De strakke lijnen gaan samen met maximaal comfort. De meubelen worden veelal uitgevoerd in natuurtinten.

 
CloseClose

Uw aanvraag