Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80800963

Linteloo tavola Bijzettafel

De Linteloo Tavola is een klein en aandoenlijk bijzettafeltje. Zijn vrolijke uiterlijk is dan ook een welkome verschijning in elke ruimte. Zoals men verwacht van een bijzettafel is ook de Tavola erg veelzijdig in gebruik en is dan ook gemakkelijk te verplaatsen. De diep blauwe lak straalt rust uit en de gebogen poten zorgen voor een niet al te serieuze aanblik.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 197 Normale prijs € 395
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Linteloo Tavola is een klein en aandoenlijk bijzettafeltje. Zijn vrolijke uiterlijk is dan ook een welkome verschijning in elke ruimte. Zoals men verwacht van een bijzettafel is ook de Tavola erg veelzijdig in gebruik en is dan ook gemakkelijk te verplaatsen. De diep blauwe lak straalt rust uit en de gebogen poten zorgen voor een niet al te serieuze aanblik. Verkrijgbaar in de kleur: blauw

Design: Paola Navone

Linteloo tavola Bijzettafel samengevat:

  • Kleur: blauw
  • Speels en veelzeidig

Over Linteloo

Het Nederlandse Linteloo is in 1993 opgericht door Jan te Lintelo. Zijn ouders zijn begonnen met de meubelzaak. Vandaag de dag is Linteloo een succesvol meubelmerk met showrooms in Zeist, Keulen en Milaan en ruim 250 dealers wereldwijd. Kenmerkend voor het merk is de royale maatvoering. Ook is Linteloo uitbundig in stoffen, kussens en materiaal. De meubelen hebben een strak en tijdloos ontwerp. De strakke lijnen gaan samen met maximaal comfort. De meubelen worden veelal uitgevoerd in natuurtinten.

 
CloseClose

Uw aanvraag