Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Lumina

Lumina

Lumina

Het Italiaanse Lumina ontwerpt en produceert al sinds 1980 hoogwaardige verlichting waarbij de techniek en de decoratieve waarde hoog in het vaandel staan. Het familiebedrijf is gepassioneerd en blijft door ontwikkelen op het gebied van techniek, led verlichting en materiaalgebruik.
Lumina maakt armaturen van de hoogste kwaliteit. Functionaliteit en design komt samen op een hoog niveau. Zo hoog zelfs dat de producten over de hele wereld verscheept worden.

Lumina

Het Italiaanse Lumina ontwerpt en produceert al sinds 1980 hoogwaardige verlichting waarbij de techniek en de decoratieve waarde hoog in het vaandel staan.
Het familiebedrijf is gepassioneerd en blijft door ontwikkelen op het gebied van techniek, led verlichting en materiaalgebruik.

Kenmerkend voor Lumina; wereldberoemd Italiaans vakmanschap

Lumina maakt armaturen van de hoogste kwaliteit. Functionaliteit en design komt samen op een hoog niveau. Zo hoog zelfs dat de producten over de hele wereld verscheept worden en zijn ten toon gesteld op de meest beroemde Musea van de Moderne Kunst en Design.

De armaturen worden voornamelijk vervaardigd in Milaan en er wordt op duurzame wijze geproduceerd. Het productieproces is geheel natuurvriendelijk en co2-uitstoot wordt tot het minimum beperkt.

Bekijk de collectie online of kom langs in onze showroom. Meer weten? Bekijk dan de officiële website.