Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Molinari

Molinari

Molinari

Molinari is een merk dat zich trouw is aan traditie. Opgericht in 1980 in Tione di Trento Italie, ontstond een bedrijf dat hoge kwaliteit lederen bankstellen bedacht en ontwierp.
Onder leiding van Giorgio Molinari en zijn zoon Massimo is inmiddels een prachtige collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels ontstaan die zich uiten in 2 verschillende lijnen. De Selection serie en de Heritage serie.

Molinari

Molinari is een merk dat zich trouw is aan traditie. Opgericht in 1980 in Tione di Trento Italie, ontstond een bedrijf dat hoge kwaliteit lederen bankstellen bedacht en ontwierp. Onder leiding van Giorgio Molinari en zijn zoon Massimo is inmiddels een prachtige collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels ontstaan die zich uiten in 2 verschillende lijnen. De Selection serie en de Heritage serie.

Kenmerkend voor Molinari; Italiaans vakwerk

Kenmerkend voor het bedrijf is toch wel het authentieke Italiaanse handwerk, uitgevoerd door echte vakmensen. Daardoor hebben ze een solide identiteit weten te creëren waarin zorg en aandacht voor kwaliteit en materialen voorop staan. Een voorbeeld hiervan is de revolutionaire gepatenteerde Duoface Stoffering waarbij 2 verschillende lagen worden gecombineerd. Stof/Leer en Stof/Stof. Met oog voor het milieu wordt hierbij alleen chromium-vrij en plantaardig gelooid leer gebruikt.

Molinari kent inmiddels een zeer uitgebreide collectie. Een aantal populaire producten van Molinari zijn bijvoorbeeld de Aspen, de Rondo en de Miro. Nieuwsgierig geworden naar Molinari of wilt u gezellig komen proef zitten? Bij Gilsing wonen bent u welkom om de collectie te komen ervaren in onze prachtige showroom.