Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Perletta Carpets

Perletta Carpets

Perletta

Perletta is al 25 jaar ervaren in het fabriceren van handgeweven vloerkleden. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf is gespecialiseerd in handgeweven wollen vloerkleden. Deze specialisatie en het gebruik van 100% zuivere scheerwol maakt
dat de gemaakte kleden van ongekend hoge kwaliteit zijn. Een van de kenmerken van Perletta is de snelle levertermijn van maatwerk karpetten. Perletta kent momenteel verschillende collecties met ieder hun bijzonderheden.

Perletta

Perletta is al 25 jaar ervaren in het fabriceren van handgeweven vloerkleden. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf is gespecialiseerd in handgeweven wollen vloerkleden. Deze specialisatie en het gebruik van 100% zuivere scheerwol maakt dat de gemaakte kleden van ongekend hoge kwaliteit zijn.

Kenmerkend voor Perletta; kwaliteit, snelheid & maatwerk

Een van de kenmerken van Perletta is de snelle levertermijn van maatwerk karpetten. Perletta kent momenteel verschillende collecties met ieder hun bijzonderheden.

De ‘Structures’ collectie is het belangrijkste. Deze kleden bestaan allen uit 100% scheerwol, zijn handgewoven en zijn in 12 structuren leverbaar in 30 kleuren. Wat opvalt is de mogelijkheid tot het ontwerpen van een eigen karpet met behulp van de ‘Colouring Tool’

Perletta Lab is een nieuwe collectie die inspeelt op de trends van morgen. Strakke lijnen en grijsbruine tinten zijn kenmerkend voor de Lab collectie. Er zijn 7 structuren en 22 kleuren beschikbaar.
Bij de ‘Urban’ collectie staan hoogpolige tapijten centraal. Er worden verschillende garens toegepast en gecombineerd.

Alle kleden zijn dubbelzijdig te gebruiken, wat de levensduur van het karpet aanzienlijk verlengt. Bekijk de collectie online of in onze showroom. Meer weten? Bekijk dan de officiële website.