Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80421365

Pilat&Pilat Auk II kandelaar

De Pilat&Pilat Auk kandelaar is zowel hoog als erg stijlvol. Zijn model is redelijk statisch en zonder poespas. Hieruit volgt een kandelaar die op zowel iedere plek in het interieur kan stralen.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
€ 68
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Pilat&Pilat Auk kandelaar is zowel hoog als erg stijlvol. Zijn model is redelijk statisch en zonder poespas. Hieruit volgt een kandelaar die op zowel iedere plek in het interieur kan stralen. Daarom is Auk zo makkelijk toe te voegen aan uw interieur. U kunt hem ten slotte dus op velerlei plaatsen neerzetten. Denk dan bijvoorbeeld aan de eettafel en het dressoir. Echter kan hij ook gewoon op de grond worden gepositioneerd. Hij is gemaakt van massief iepenhout. Daarbij heeft hij een formaat van 17cm x 17cm x 30cm. Auk is ontworpen voor waxinelichtjes met een grootte van maximaal ø 41mm.


design: Kristien Pilat

Pilat&Pilat Auk II kandelaar samengevat:

  • Auk Type 2
  • Uitvoering: iepenhout
  • Afmetingen: 17cm x 17cm x 30cm
  • Geschikt voor: waxinelichtjes tot ø 41mm

Over Pilat & Pilat

Het familiebedrijf is gestart als antiek/meubelwinkel in 1973 vanuit hun eigen huis. De altijd unieke en internationale aanpak heeft ertoe geleid dat Pilat & Pilat nog steeds erg succesvol is. De meubeldesigners zijn gespecialiseerd in eenvoudige, robuuste, houten meubelen. De productie van de meubelen vindt plaats in de eigen meubelfabriek in Bosnië. Er wordt veelal particulier hout aangekocht om zo te waarborgen dat elk meubel zijn eigen karakter en uitstekende kwaliteit krijgt.

 
CloseClose

Uw aanvraag