Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80421362

Pilat&Pilat Auk III kandelaar

De Pilat&Pilat Auk kandelaar heeft een stevige, maar ook gave kandelaar. Hij is ontworpen voor waxinelichtjes met een maximaal formaat van ø 41mm.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
€ 80
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Pilat&Pilat Auk kandelaar is een stevige, maar ook gave kandelaar. U kunt hem immers op diverse plaatsen neerzetten. Denk bijvoorbeeld aan de salontafel, vensterbank, maar ook op de grond. Hij is erg stijlvol waardoor hij op veel plaatsen tot zijn recht komt. Auk is daarnaast ontworpen voor waxinelichtjes met een maximaal formaat van ø 41mm. Hij is gemaakt van massief walnoothout. Daarbij heeft hij een formaat van 23cm x 23cm x 20cm.


Design: Kristien Pilat

Pilat&Pilat Auk III kandelaar samengevat:

  • Auk Type 3
  • Uitvoering: walnoothout
  • Afmetingen: 23cm x 23cm x 20cm
  • Geschikt voor: waxinelichtjes tot ø 41mm

Over Pilat & Pilat

Het familiebedrijf is gestart als antiek/meubelwinkel in 1973 vanuit hun eigen huis. De altijd unieke en internationale aanpak heeft ertoe geleid dat Pilat & Pilat nog steeds erg succesvol is. De meubeldesigners zijn gespecialiseerd in eenvoudige, robuuste, houten meubelen. De productie van de meubelen vindt plaats in de eigen meubelfabriek in Bosnië. Er wordt veelal particulier hout aangekocht om zo te waarborgen dat elk meubel zijn eigen karakter en uitstekende kwaliteit krijgt.

 
CloseClose

Uw aanvraag