Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80421370

Pilat&Pilat Hanneke II kandelaar

De Pilat&Pilat Hanneke is een zeer stijlvolle, kegelvormige kandelaar. Hij lijkt uit twee delen te bestaan: de kegel en de houder voor het waxinelichtje.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
€ 42
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Pilat&Pilat Hanneke is een zeer stijlvolle, kegelvormige kandelaar. Hij lijkt uit twee delen te bestaan: de kegel en de houder voor het waxinelichtje. Dit geeft Hanneke een speelse look. Hij is bovendien uitgevoerd in duurzaam iepenhout. Dit hout is mooi licht wat hem zacht maakt. Daardoor is Hanneke een flatteuze toevoeging aan uw interieur. Dit zorgt er ook voor dat hij binnen veel interieurstijlen kan worden geplaatst. Hanneke heeft echter een formaat van ø 11cm x 20cm. Hij is precies groot genoeg voor één waxinelichtje.


design: Kristien Pilat

Pilat&Pilat Hanneke II kandelaar samengevat:

  • Type 2
  • Uitvoering: duurzaam iepenhout
  • Afmetingen: ø 11cm x 20cm
  • Geschikt voor: waxinelichtje tot ø 41mm

Over Pilat & Pilat

Het familiebedrijf is gestart als antiek/meubelwinkel in 1973 vanuit hun eigen huis. De altijd unieke en internationale aanpak heeft ertoe geleid dat Pilat & Pilat nog steeds erg succesvol is. De meubeldesigners zijn gespecialiseerd in eenvoudige, robuuste, houten meubelen. De productie van de meubelen vindt plaats in de eigen meubelfabriek in Bosnië. Er wordt veelal particulier hout aangekocht om zo te waarborgen dat elk meubel zijn eigen karakter en uitstekende kwaliteit krijgt.

 
CloseClose

Uw aanvraag