Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80421369

Pilat&Pilat Hanneke III kandelaar

De Pilat&Pilat Hanneke is een zeer elegante kandelaar. Door zijn organische, ronde vormen en hoogwaardige afwerking is Hanneke een leuke toevoeging aan uw interieur.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
€ 31
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Pilat&Pilat Hanneke is een zeer elegante kandelaar. Hij heeft organische, ronde vormen en een hoogwaardige afwerking. Het ontwerp heeft een zwarte kleur. Daardoor is Hanneke een leuke toevoeging aan uw interieur. Dit zorgt er immers voor dat hij geplaatst kan worden binnen veel interieurstijlen. Hij is bovendien uitgevoerd in duurzaam iepenhout. Hanneke heeft echter een formaat van ø 11cm x 12cm. Hij is groot genoeg voor precies één waxinelichtje.


design: Kristien Pilat

Pilat&Pilat Hanneke III kandelaar samengevat:

  • Type 3
  • Uitvoering: duurzaam iepenhout, zwart
  • Afmetingen: ø 11cm x 12cm
  • Geschikt voor: waxinelichtje tot ø 41mm

Over Pilat & Pilat

Het familiebedrijf is gestart als antiek/meubelwinkel in 1973 vanuit hun eigen huis. De altijd unieke en internationale aanpak heeft ertoe geleid dat Pilat & Pilat nog steeds erg succesvol is. De meubeldesigners zijn gespecialiseerd in eenvoudige, robuuste, houten meubelen. De productie van de meubelen vindt plaats in de eigen meubelfabriek in Bosnië. Er wordt veelal particulier hout aangekocht om zo te waarborgen dat elk meubel zijn eigen karakter en uitstekende kwaliteit krijgt.

 
CloseClose

Uw aanvraag