Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80310299

Pilat & Pilat Lutgarde bureau

De Pilat&Pilat Lutgarde bureau is een handige compacte werkplek. Er is niet alleen ruimte voor een beeldscherm, maar ook is er veel opbergruimte.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 2.550
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Pilat&Pilat Lutgarde bureau is een handige compacte werkplek. Er is niet alleen ruimte voor een beeldscherm, maar ook is er veel opbergruimte. Bovendien is er genoeg plaats voor leuke decoratie. Wat Lutgarde echter zo bijzonder maakt is dat hij hangt aan de muur. Hij hangt aan vier haken die in de wand geschroefd worden. Hij is uitgevoerd in massief walnoothout. Daarnaast is hij afgewerkt in zeep Naturel. Ten slotte heeft hij nog een formaat van 187cm x 30-60cm – 33cm.


design: Gjalt Pilat

Pilat & Pilat Lutgarde bureau samengevat:

  • Handige compacte werkplek
  • Uitvoering: massief walnoot, afwerking in zeep Naturel
  • Afmetingen: 187cm x 30-60cm x 33cm

Over Pilat & Pilat

Het familiebedrijf is gestart als antiek/meubelwinkel in 1973 vanuit hun eigen huis. De altijd unieke en internationale aanpak heeft ertoe geleid dat Pilat & Pilat nog steeds erg succesvol is. De meubeldesigners zijn gespecialiseerd in eenvoudige, robuuste, houten meubelen. De productie van de meubelen vindt plaats in de eigen meubelfabriek in Bosnië. Er wordt veelal particulier hout aangekocht om zo te waarborgen dat elk meubel zijn eigen karakter en uitstekende kwaliteit krijgt.

 
CloseClose

Uw aanvraag