Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80421371

Pilat&Pilat Renske II kandelaar

De Pilat&Pilat Renske kandelaar is een elegante set van 2 stuks. Deze dienen als een sieraad voor uw interieur. De opstapeling van bollen ogen namelijk haast als een kralenketting.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
€ 52
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Pilat&Pilat Renske kandelaar is een elegante set van 2 stuks. Deze dienen als een sieraad voor uw interieur. De opstapeling van bollen ogen namelijk haast als een kralenketting. Dit geeft het ontwerp evenals een speelse look. Echter blijft Renske heel stijlvol ogen. Hij is uitgevoerd in duurzaam iepenhout. Verder heeft hij een formaat van ø 6cm x 22,5cm. In beide kandelaars past één waxinelichtje.


design: Kristien Pilat

Pilat&Pilat Renske II kandelaar samengevat:

  • Type 2, set van 2
  • Uitvoering: duurzaam iepenhout
  • Afmetingen: ø 6cm x 20cm
  • Geschikt voor: waxinelichtje tot ø 41mm

Over Pilat & Pilat

Het familiebedrijf is gestart als antiek/meubelwinkel in 1973 vanuit hun eigen huis. De altijd unieke en internationale aanpak heeft ertoe geleid dat Pilat & Pilat nog steeds erg succesvol is. De meubeldesigners zijn gespecialiseerd in eenvoudige, robuuste, houten meubelen. De productie van de meubelen vindt plaats in de eigen meubelfabriek in Bosnië. Er wordt veelal particulier hout aangekocht om zo te waarborgen dat elk meubel zijn eigen karakter en uitstekende kwaliteit krijgt.

 
CloseClose

Uw aanvraag