Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Pode

Pode

Pode

Pode is jong Nederlands topdesign. Fris en verrassend, afkomstig uit de Leolux familie, dat zich richt op de jonge designliefhebber. Het merk kenmerkt zich door de speelsheid en eigenheid met modieuze kleuren.
Tevens worden alle meubelen persoonlijk op maat gemaakt naar uw wensen. De verschillende Pode meubelen worden net als alle Leolux meubelen in Venlo ontworpen en gemaakt.

Pode

Pode is jong Nederlands topdesign. Fris en verrassend, afkomstig uit de Leolux familie, dat zich richt op de jonge designliefhebber. Het merk kenmerkt zich door de speelsheid en eigenheid met modieuze kleuren. Tevens worden alle meubelen persoonlijk op maat gemaakt naar uw wensen. De verschillende Pode meubelen worden net als alle Leolux meubelen in Venlo ontworpen en gemaakt. Het merk pleit voor design voor iedereen; de meubelen hebben namelijk een scherpe prijs evenals korte levertijden.

Kenmerkend voor Pode: duurzame veelzijdigheid

Het merk streeft naar duurzaamheid op elk gebied. Zo hebben banken en fauteuils het Q-frame, een duurzaam frame van topkwaliteit met gelijmde houtverbindingen en dragende delen van beukenhout. Hiermee zijn de modellen gebouwd voor een lang leven. Ook het productieproces is duurzaam. Een ander kenmerk is dat Pode overal past; of het nou een startersflat is of een villa. De meubelen zijn er in allerlei maten, opstellingen en stijlen. Vandaar dat er voor iedere designsmaak een passend meubel is.

Ook Pode heeft inmiddels bekende modellen gemaakt. Zo is er de bank Edit, een strak, stoer en modern ontwerp. De hoekbank variant van de Edit is de populaire Insert. Ook Dr’op is een bekende naam. Een van de nieuwere modellen is de Fold door ontwerper Roderick Vos. Verder is de charmante Sparkle fauteuil door ontwerper Thijs Smeets erg in trek. Verschillend in uiterlijk, maar allemaal eigenzinnige, herkenbare meubelen met een aangenaam zitcomfort. Meer weten? Kijk dan op de officiële website. 

Bekijk onze uitgebreide collectie banken, fauteuils, stoelen, eetkamertafels en salontafels hier online. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in de Gilsing Wonen showroom met een zeer uitgebreide Pode afdeling.