Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Pols Potten

Pols Potten

Pols Potten

Pols Potten is een Nederlands merk dat toonaangevende interieurs creëert met onderscheidende accessoires, meubels, verlichting en tafelgoed. Het merk staat bekend om haar eigenzinnige en persoonlijke interpretatie van het Nederlandse design. Door gebruik te maken van het vakmanschap uit vele hoeken van de wereld hebben onze ontwerpen een authentieke uitstraling van hoge kwaliteit.
Wellicht is dat de reden waarom onze ontwerpen zich over de hele wereld zo thuis voelen? Of het nu in onze eigen image store aan de KNSM-laan in Amsterdam is óf in de lobby van een hotel óf in je eigen huis; voor elke ruimte bieden we een pols potten oplossing.

Pols Potten

Hét familiebedrijf uit Winterswijk. Arco doet waar het goed in is en dat is tafels maken. Tafels hebben een centrale plek in ons leven. Het is de plek waar we eten, praten, spelen en werken. Naast tafels bestaat de collectie uit stoelen, kasten, klein meubilair en woonaccessoires.

Duurzaamheid staat bij het meubelbedrijf hoog in het vaandel. Zij gebruiken lokaal hout. De natuur blijft zichtbaar in de meubelen. Dit geeft de meubelen een eigen identiteit.

Bekijk onze collectie Pols Potten of kom langs in onze showroom! Meer weten? Bekijk dan de officiële website.