Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Spectral Smart Furniture

Spectral Smart Furniture

Spectral Smart Furniture

Met grote trots presenteren wij u graag: Spectral Smart Furniture! Deze leverancier van prachtige op maat gemaakte TV-meubels biedt slimme totaal oplossingen voor al uw audio visuele entertainment in de woonruimte.
Spectral Smart Furniture heeft een duidelijke missie: de digitale wereld integreren in een smaakvolle woonomgeving.

3 Spectral Smart Furniture

per pagina

3 Spectral Smart Furniture

per pagina

3 Spectral Smart Furniture

per pagina

Spectral Smart Furniture

Met grote trots presenteren wij u graag: Spectral Smart Furniture! Deze leverancier van prachtige op maat gemaakte TV-meubels biedt slimme totaal oplossingen voor al uw audio visuele entertainment in de woonruimte. Spectral Smart Furniture heeft een duidelijke missie: de digitale wereld integreren in een smaakvolle woonomgeving.

De geschiedenis

Spectral Smart Furniture werd in 1994 door de drie broers Frank, Heiko en Markus Krämer opgericht. Het eerste Krämer-meubel werd ontworpen in de garage van hun vader. In 1999 werd de basis gelegd voor verdere groei. Waar veel meubelfabrikanten hun productie verplaatsten naar het Midden-Oosten, bleef Spectral Smart Furniture produceren in Duitsland. Zij leveren hierdoor niet alleen de hoogste kwaliteit, maar kunnen er ook korte levertijden worden gerealiseerd.

Kenmerkend voor Spectral Smart Furniture; totaal oplossingen

Kenmerkend voor Spectral Smart Furniture is het onzichtbaar verwerken van audio en video systemen in hun meubels. Vanaf de bank willen we muziek met de hoogste kwaliteit kunnen beluisteren, en foto’s, films en internet willen we gemakkelijk op onze tv kunnen streamen. Spectral Smart Furniture geeft u hiervoor een totaal oplossing.

Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de Scala of de Next. Een serie prachtige TV-meubels waarin al uw audio en video wensen kunnen worden gerealiseerd. Tevens is er een mogelijkheid om de immens populaire speakers van Sonos in uw meubel te verwerken. Naast  Sonos en het eigen soundsysteem van Spectral Smart Furniture is het ook mogelijk om audo van andere fabrikanten te integreren. Ook hiervoor bent u bij Gilsing Wonen aan het juiste adres. De systemen kunnen samen met uw meubel worden geleverd en geïnstalleerd. Meer weten? Bekijk dan de officiële website.