Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80211506

Thonet 214 eetkamerstoel

De Thonet 214 eetkamerstoel is een echte designicoon. Het is immers het meest geslaagde fabrieksproduct ter wereld. Door zijn strakke vormgeving past bij namelijk in iedere woonruimte.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 798
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Thonet 214 eetkamerstoel is een echte icoon. Het is immers het meest geslaagde fabrieksproduct ter wereld. Door zijn strakke vormgeving past bij namelijk in iedere woonruimte. Met de 214 werd namelijk de overgang gemaakt naar modern meubilair. De basis van deze stoel was bovendien ook nieuw: het buigen van massief hout. Door zowel zijn etnische als strakke vormgeving past hij al ruim 150 jaar in iedere woonruimte thuis. Deze 214 eetkamerstoel is voorzien van een two-tone, in de kleur Black. Ten slotte heeft hij een formaat van 43cm x 52cm x 84cm.

Design: Michael Thonet

Thonet 214 eetkamerstoel samengevat:

 • Meest geslaagde fabrieksproduct ter wereld
 • Een echte designicoon
 • Uitvoering: two-tone in Black
 • Afmetingen: 43cm x 52cm x 84cm

 • Over Thonet

  Thonet is een van 's werelds oudste familiebedrijven in de meubelindustrie en produceert sinds 1819 kwalitatief hoogwaardig meubilair voor de woning- en projectinrichting. De meubelen van Thonet van gebogen hout worden gezien als mijlpaal in de designgeschiedenis. Duurzaamheid staat bij Thonet hoog in het vaandel. De producten gaan lang mee en worden pas in het assortiment opgenomen nadat ze zorgvuldig getest zijn op recyclebaarheid, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

   
  CloseClose

  Uw aanvraag