Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Touché

Touché

Touché

Touché staat bekend om zijn eigentijdse leren banken en leren fauteuils. Het bedrijf is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van leren design meubelen. Touché staat voor traditioneel vakmanschap,
bijzondere vormgeving, eigentijdse kleurstelling en optimaal zitcomfort. Touché meubelen zijn 100% Nederlands fabricaat en worden handmatig vervaardigd.

1 Touché

per pagina

1 Touché

per pagina

1 Touché

per pagina

Touché

Touché staat bekend om zijn eigentijdse leren banken en leren fauteuils. Het bedrijf is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van leren design meubelen.

Touché staat voor traditioneel vakmanschap, bijzondere vormgeving, eigentijdse kleurstelling en optimaal zitcomfort. Touché meubelen zijn 100% Nederlands fabricaat en worden handmatig vervaardigd.

Kenmerkend voor Touché; topkwaliteit lederen meubelen

Meubelen van Touché zijn leverbaar in een uitgebreide collectie leersoorten. Touché is leerspecialist en de leerkwaliteiten zijn leverbaar in meer dan vijftig kleuren.

Er zijn leersoorten waarbij de natuurlijke kenmerken goed te zien zijn, leersoorten met een stoere uitstraling, soepele en elegante leersoorten en leer met een luxe uitstraling. Leer is een duurzaam, uniek en stijlvol product dat gemakkelijk te onderhouden is en steeds mooier wordt met het ouder worden.

Naast een leren bank of een leren fauteuil kunt u bij Touché ook kiezen voor een variant bekleed met Alcantara, een zachte bekleding vervaardigd uit microvezels. Ook zijn de Touché modellen leverbaar in de gehele collectie meubelstoffen van De Ploeg.

Bekijk de collectie hier online, of kom langs in onze showroom!