Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985

Wästberg

Wästberg

Wästberg

Inmiddels mag Wästberg gezien worden als een geëtablisseerde speler in de wereld van designverlichting. Niet alleen komt dit merk met oplossingen voor kantoren en publieke ruimtes, maar ook biedt het lampen voor thuisgebruik.
Vaak zijn de lampen een het resultaat van een samenwerking met de meest vermaarde architecten, designers en verlichtingsexperts.

4 Wästberg

per pagina

4 Wästberg

per pagina

4 Wästberg

per pagina

Wästberg

Het Zweedse Wästberg werkt nauw samen met de meest gerenommeerde architecten als David Chipperfield, Ilse Crawford, Nendo ontwerpers en en Inga Sempé. Wästberg combineert esthetiek met innovatieve technieken, waarbij rekening wordt gehouden met het besparen van energie en materialen. Een uniek product vanuit die filosofie is de bureaulamp Winkel W127. Deze in samenwerking met BASF ontwikkelde task light wordt geproduceerd uit een bioplastic en kan worden gerecycled.

Wästberg ziet verlichting als een elementaire behoefte dat mensen bij elkaar brengt, iets dat bescherming en vertrouwen biedt. De moderne verlichting van Wästberg is uitermate flexibel en kenmerkt zich door herkenbare en elementaire vormen.

Bekijk onze collectie Wästberg of kom langs in onze showroom! Meer weten? Bekijk dan de officiële website.