Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LMET0012

Metaform Orfis Eetkamertafel

De Metaform Orfis is een elegante tafel die naar iedere smaak kan worden aangepast. De Orfis is beschikbaar als ronde en als ovalen tafel.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 1.690
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Metaform Orfis tafel. Een tafel die met zijn ronde of ovalen vorm veel zitruimte biedt zonder teveel plaats in te nemen. De voet is in het midden geplaatst waardoor men overal aan de tafel kan plaatsnemen. De voet is altijd uitgevoerd in metaal waardoor de Orfis altijd zeer stabiel staat. Door zijn rustige voorkomen en verschillende uitvoeringen is deze tafel ook vaak terug te vinden in vergaderruimtes. De Metaform Orfis is een elegante, eenvoudige en moderne tafel die in veel vormen, maten en uitvoeringen beschikbaar is. Zo is het mogelijk te kiezen voor verschillende materialen van het blad; keramiek, hout, marmer, glas en nog veel meer. Bekijkt u eens de verschillende opties. Onze adviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van uw ideale Orfis tafel. Design: Metaform

Metaform Orfis Eetkamertafel samengevat:

  • Uitvoering: tafelblad ovaal of rond
  • Tafelblad: HPL, glas, compo, emparador marmer, eiken, noten, graniet of keramiek
  • Onderstel: RVS, chroom of gelakt
  • Verkrijgbaar in verschillende standaardmaten

Over Metaform

Sinds 1964 ontwikkelt en produceert Metaform eigentijdse bijzettafels, salontafels en eetkamertafels. Metaform is een Nederlands bedrijf dat bekend staat om zijn strakke en moderne vormgeving. Karakteristiek is de flexibiliteit in het op maat maken van bijna alle meubelen. Voor de tafelbladen gebruikt Metaform veel verschillende materialen waaronder glas, keramiek, HPL, hout en natuursteen.

 
CloseClose

Uw aanvraag