Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LMET0016

Metaform QBK salontafel

Eenvoudiger van ontwerp dan de QBK salontafel van Metaform kan een meubel bijna niet zijn. Wat weer niet wil zeggen dat het daardoor saai is, de QBK is zelfs een opvallend meubel.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 775
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

Eenvoudiger van ontwerp dan de QBK salontafel van Metaform kan een meubel bijna niet zijn. Wat weer niet wil zeggen dat het daardoor saai is, de QBK is zelfs een opvallend meubel. Dit meubel kan gebruikt worden als salontafel maar bijvoorbeeld ook als bijzettafel, en verschillende QBK's zijn goed te combineren.

Design: Metaform

Metaform QBK salontafel samengevat:

  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen (50 x 50 x 33 cm, 60 x 60 x 33 cm, 30 x 30 x 66 cm en 30 x 30 x 90 cm (l x b x h)); model QBK is ook op maat leverbaar
  • Plaatstaal kera-lak, top van keramiek (in diverse kleuren)

Over Metaform

Sinds 1964 ontwikkelt en produceert Metaform eigentijdse bijzettafels, salontafels en eetkamertafels. Metaform is een Nederlands bedrijf dat bekend staat om zijn strakke en moderne vormgeving. Karakteristiek is de flexibiliteit in het op maat maken van bijna alle meubelen. Voor de tafelbladen gebruikt Metaform veel verschillende materialen waaronder glas, keramiek, HPL, hout en natuursteen.

 
CloseClose

Uw aanvraag