Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LMON0001

Montis Axel bank

De Montis Axel is een stijlvolle en comfortabele bank met een keur aan mogelijkheden. De bank maakt gebruik van de beste materialen. U heeft de keuze uit verschillende maten en elementen, waardoor u altijd uw ideale Montis Axel kunt creëren.

Vanaf prijs gebaseerd op 3-zits bank

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 3.550
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Montis Axel bank. Wie kent dit befaamde ontwerp niet? De Axel heeft zijn status als moderne klassieker meer dan verdient. De Axel is een stijlvolle en strak vormgegeven bank. Zijn uitstraling is modern en tijdloos. Bijzonder is dat de Axel een zeer comfortabele bank is, ondanks zijn strakke vormgeving. Schaft u een nieuwe Montis Axel aan? Dan zijn de mogelijkheden bijna eindeloos; van verschillende opstellingen tot keuze in onderstellen en van zachtere tot hardere kussens. De Montis Axel heeft een statig voorkomen en lijkt haast boven de grond te zweven. Deze bank neemt hierdoor een mooie positie in de ruimte in zonder te domineren. De zithoogte van de Axel is redelijk hoog, waardoor het gemakkelijker is om uit de bank op te staan. De Axel is sinds zijn verschijning in 2005 nog steeds onverminderd populair. Het elegante voorkomen, de absolute topkwaliteit en zijn tijdloosheid dragen hier aan bij. Bekijkt u ook eens alle andere mogelijkheden binnen de Axel serie en maak uw zithoek compleet. Design: Gijs Papavoine, 2005

Vanaf prijs gebaseerd op 3-zits bank

Montis Axel bank samengevat:

  • Leverbaar in verschillende afmetingen, van 1-zitsfauteuil tot 5-zitsbank
  • Diverse elementen verkrijgbaar: hoekbank, hoek van 45°, chaise longue en poef (klein of groot)
  • Verkrijgbaar in zachte (standaard) en hardere variant
  • Onderstel: RVS slede of houten poten
  • Optioneel armkussen,verstelbare hoofdsteun
  • Leverbaar in stof of leer

Over Montis

Sinds de oprichting in 1974 weet Montis zich te onderscheiden. Meubels van de allerhoogste kwaliteit met een eigenzinnige vormgeving. De bijzondere kleuren en materialen zijn kenmerkend. Comfort en design staat hoog in het vaandel bij dit Nederlandse bedrijf. Genuanceerde ontwerpvormen en het gebruik van natuurproducten maken de designs van Montis krachtig, dit is mede tot stand gekomen dankzij een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!