Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LMON0001

Montis Axel bank

De Montis Axel is een stijlvolle en comfortabele bank met een keur aan mogelijkheden. De bank maakt gebruik van de beste materialen. U heeft de keuze uit verschillende maten en elementen, waardoor u altijd uw ideale Montis Axel kunt creëren.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Vanaf
€ 2.526
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Montis Axel is een stijlvolle en comfortabele bank met een keur aan mogelijkheden. De bank maakt gebruik van de beste materialen. U heeft de keuze uit verschillende maten en elementen, waardoor u altijd uw ideale Montis Axel kunt creëren. Zo kunt u kiezen voor een hoekbank, een hoek van 45°, een chaise longue en een poef in twee afmetingen. Al deze onderdelen kunnen gecombineerd worden.

Tevens heeft u keuze wat betreft het onderstel: het slede-onderstel zorgt ervoor dat de Montis Axel lijkt te zweven en de houten poten geven de bank een elegante uitstraling. Daarnaast kunt u kiezen voor zachte kussens voor een comfortabele zit of voor wat hardere kussens voor een actievere zit. De zithoogte van de Montis Axel bank is redelijk hoog, waardoor het gemakkelijker is om op te staan. Kortom, voor elke leefruimte de ideale Montis Axel.

Design: Gijs Papavoine

Montis Axel bank samengevat:

  • Leverbaar in verschillende afmetingen, van 1-zitsfauteuil tot 5-zitsbank
  • Diverse elementen verkrijgbaar: hoekbank, hoek van 45°, chaise longue en poef (klein of groot)
  • Verkrijgbaar in zachte (standaard) en hardere variant
  • Onderstel: RVS slede of houten poten
  • Optioneel armkussen,verstelbare hoofdsteun
  • Leverbaar in stof of leer

Over Montis

Sinds de oprichting in 1974 weet Montis zich te onderscheiden. Meubels van de allerhoogste kwaliteit met een eigenzinnige vormgeving. De bijzondere kleuren en materialen zijn kenmerkend. Comfort en design staat hoog in het vaandel bij dit Nederlandse bedrijf. Genuanceerde ontwerpvormen en het gebruik van natuurproducten maken de designs van Montis krachtig, dit is mede tot stand gekomen dankzij een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces.

 
CloseClose

Uw aanvraag