Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80001944

Montis Axel 3,5-zits bank

De Montis Axel 3,5-zits bank is een van de populairste banken van Montis. Hij is niet alleen minimalistisch, maar ook erg tijdloos en stijlvol. U ervaart een heerlijk zitcomfort, doordat hij is bekleed met zachte kussens.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie
Speciale prijs € 3.795 Normale prijs € 5.413
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon OmruilgarantieOmruilgarantie

Product informatie

De Montis Axel bank. Wie kent dit befaamde ontwerp niet? De Axel heeft zijn status als moderne klassieker meer dan verdient. De Axel is een stijlvolle en strak vormgegeven bank. Zijn uitstraling is modern en tijdloos. Bijzonder is dat de Axel een zeer comfortabele bank is, ondanks zijn strakke vormgeving. Schaft u een nieuwe Montis Axel aan? Dan zijn de mogelijkheden bijna eindeloos; van verschillende opstellingen tot keuze in onderstellen en van zachtere tot hardere kussens. De Montis Axel heeft een statig voorkomen en lijkt haast boven de grond te zweven. Deze bank neemt hierdoor een mooie positie in de ruimte in zonder te domineren. De zithoogte van de Axel is redelijk hoog, waardoor het gemakkelijker is om uit de bank op te staan. De Axel is sinds zijn verschijning in 2005 nog steeds onverminderd populair. Het elegante voorkomen, de absolute topkwaliteit en zijn tijdloosheid dragen hier aan bij. Bekijkt u ook eens alle andere mogelijkheden binnen de Axel serie en maak uw zithoek compleet. Design: Gijs Papavoine, 2005

Montis Axel 3,5-zits bank samengevat:

  • Ook geschikt voor projectinrichting
  • Uitvoering: ledersoort Rancho Antracita
  • Onderstel: slede in RVS
  • Afmetingen: 218cm x 97cm x 80cm

Over Montis

Sinds de oprichting in 1974 weet Montis zich te onderscheiden. Meubels van de allerhoogste kwaliteit met een eigenzinnige vormgeving. De bijzondere kleuren en materialen zijn kenmerkend. Comfort en design staat hoog in het vaandel bij dit Nederlandse bedrijf. Genuanceerde ontwerpvormen en het gebruik van natuurproducten maken de designs van Montis krachtig, dit is mede tot stand gekomen dankzij een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces.

 
CloseClose

Uw aanvraag