Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: 80002612

Montis Daley 3-zits bank

De Montis Daley 3-zits bank is een moderne klassieker met een ingetogen uitstraling. Dit heeft hij namelijk te danken aan zijn minimalistische silhouet. Dit maakt hem ook uitermate geschikt voor compacte ruimtes.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 4.845
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieuradvies
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Montis Daley 3-zits bank is een moderne klassieker met een ingetogen uitstraling. Dit heeft hij namelijk te danken aan zijn minimalistische silhouet. Dit maakt hem ook erg geschikt voor compacte ruimtes. Bovendien biedt hij een heerlijk comfort. Dit heeft hij echter te danken aan zijn sublieme verendons vulling. Hij is daarnaast bekleed in de stofsoort Funky 01. Zijn aluminium poten zijn uitgevoerd in gepoedercoat mat zwart. Ten slotte heeft hij een bescheiden formaat van 215cm x 85cm x 66cm.


Design: Niels Bendtsen

Montis Daley 3-zits bank samengevat:

 • Ideaal voor compacte ruimtes
 • Uitvoering binnenkant: stofsoort Funky 01
 • Onderstel: aluminium in gepoedercoat mat zwart
 • Afmetingen: 215cm x 85cm x 66cm
 • Uitvoering Soft met diepe zitting

 • Over Montis

  Sinds de oprichting in 1974 weet Montis zich te onderscheiden. Meubels van de allerhoogste kwaliteit met een eigenzinnige vormgeving. De bijzondere kleuren en materialen zijn kenmerkend. Comfort en design staat hoog in het vaandel bij dit Nederlandse bedrijf. Genuanceerde ontwerpvormen en het gebruik van natuurproducten maken de designs van Montis krachtig, dit is mede tot stand gekomen dankzij een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces.

   
  CloseClose

  Uw aanvraag