Edisonstraat 12 6902 PK Zevenaar 0316-526985
Artikelnr: LMON0009

Montis Doble eetkamertafel

De Doble van Montis is een tafel met een natuurlijk en strak uiterlijk waarvan het blad gedragen wordt door twee sierlijke massief houten onderstellen met schraagvorm. De delen van dit Montis meubel kunnen in één kleur gebeitst worden, voor een mooi geheel, of in verschillende kleuren, voor meer nadruk op de afzonderlijke delen.

Lees meer
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst
Vanaf
€ 2.716
Bel ons 0316-526985
Icoon Hoogwaardige serviceHoogwaardige service
Icoon Deskundig interieuradviesDeskundig interieurontwerp
Icoon BezorgdienstBezorgdienst

Product informatie

De Doble van Montis is een tafel met een natuurlijk en strak uiterlijk waarvan het blad gedragen wordt door twee sierlijke massief houten onderstellen met schraagvorm. De delen van dit Montis meubel kunnen in één kleur gebeitst worden, voor een mooi geheel, of in verschillende kleuren, voor meer nadruk op de afzonderlijke delen. Montis Doble is leverbaar in lengtes van 160 tot 390 cm en is door deze mogelijkheden geschikt als bijvoorbeeld eetkamertafel en vergadertafel.

Design: Gijs Papavoine

Montis Doble eetkamertafel samengevat:

  • Leverbaar in massief eiken, massief essen en massief notenhout
  • Leverbaar van 160 tot 390 cm 
  • De poten worden, afhankelijk van de lengte van het tafelblad, aan de binnenkant of aan de buitenkant geplaatst

Over Montis

Sinds de oprichting in 1974 weet Montis zich te onderscheiden. Meubels van de allerhoogste kwaliteit met een eigenzinnige vormgeving. De bijzondere kleuren en materialen zijn kenmerkend. Comfort en design staat hoog in het vaandel bij dit Nederlandse bedrijf. Genuanceerde ontwerpvormen en het gebruik van natuurproducten maken de designs van Montis krachtig, dit is mede tot stand gekomen dankzij een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces.

 
CloseClose

Wij leveren u maatwerk!